Marius Şumudică, dat afară de la Malatyaspor. Ar putea antrena o echipă din Liga 1

Clubul turc de fotbal Yeni Malatyaspor a anunţat despărţirea de antrenorul român Marius Şumudică, la doar două zile de la înfrângerea cu Karagumruk, 0-1, rezultat care a consemnat al 13 meci la rând fără victorie pentru Yeni Malatyaspor în prima ligă.

564 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică, dat afară de la Malatyaspor. Ar putea antrena o echipă din Liga 1

Marius Şumudică, dat afară de la echipa Yeni Malatyaspor

”Ne-am despărţit de antrenorul Marius Şumudică! Dorim să-i mulţumim pentru munca depusă, alături de staff-ul său, şi să-i urăm succes în activitatea profesională”, a anunţat Yeni Malatyaspor.

Marius Şumudică o lasă pe Yeni Malatyaspor pe ultimul loc în Turcia, cu 16 puncte acumulate în 23 de runde. Nou promovata este despărţită de 10 puncte de Giresunspor, formaţie care ocupă ultima poziţie care asigură menţinerea în prima divizie.

Pe banca lui Yeni Malatyaspor, formaţie pe care a preluat-o în octombrie, Marius Şumudică a înregistrat, în toate competiţiile, trei victorii, patru remize şi 10 înfrângeri.

Yeni Malatyaspor nu traversează o perioadă complicată doar din punct de vedere sportiv, ci şi latura financiară este o problemă la clubul turc.

De altfel, cu patru zile înainte să se despartă de club, Marius Şumudică anunţa că este neplătit de trei luni, în timp ce fotbaliştii au patru luni de restanţe salariale, motiv pentru care unii dintre ei şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract.

Înainte de Malatyaspor, Şumudică a fost demis de la CFR Cluj, deşi echipa avea 7 victorii consecutive în Liga 1. Acum, Şumi ar putea ateriza la CS Universitatea Craiova, locul 5 în Liga 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici