Marocul ar putea găzdui CM al cluburilor din 2013 şi 2014

Marocul se pregăteşte să devină prima naţiune africană gazdă a Campionatului Mondial al cluburilor FIFA, după ce trei ţări concurente şi-au retras candidatura pentru organizarea ediţiilor din 2013 şi 2014.

92 afișări
Imaginea articolului Marocul ar putea găzdui CM al cluburilor din 2013 şi 2014

Marocul ar putea găzdui CM al cluburilor din 2013 şi 2014 (Imagine: Shutterstock)

Africa de Sud, care a organizat Cupa Mondială din 2010, Iranul şi Emiratele Arabe Unite, care au organizat în 2009 şi în 2010, şi-au exprimat interesul pentru a succede Japoniei, gazda competiţiei în acest an şi în 2012.

FIFA a precizat că o decizie privind turneele din 2013 şi 2014 va fi luată în decembrie.

Japonia a găzduit Campionatul Mondial al cluburilor de patru ori, Emiratele Arabe Unite de două ori şi Brazilia o dată.

Campionatul Mondial al cluburilor reuneşte la finalul anului cele şase echipe din fiecare federaţie continentală la care se adaugă campioana ţării organizatoare.

În 2010, competiţia a fost câştigată de Internazionale Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici