Massa, Barrichello şi Schumacher vor participa la o cursă de karting

Pilotul brazilian Felipe Massa (Ferrari), victima unui grav accident în luna iulie, la Marele Premiu al Ungariei, va participa în acest week-end la o cursă de karting la Florianopolis (Brazilia), alături de Rubens Barrichello şi Michael Schumacher.

13 afișări
Imaginea articolului Massa, Barrichello şi Schumacher vor participa la o cursă de karting

Felipe Massa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru Massa, care este organizatorul acestui eveniment caritabil, va fi prima competiţie la care va participa, după accidentul din 25 iulie, din timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Ungariei. Felipe Massa a suferit atunci o fractură a craniului deasupra ochiului stâng, după ce a fost lovit de o piesă desprinsă din monopostul Brawn GP, condus de Rubens Barrichello. El şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost dus la un spital din Budapesta, unde a fost operat de o fractură craniană şi a fost plasat în comă artificială timp de două zile. La 5 august, pilotul brazilian a fost transferat la un spital din Sao Paulo, iar la 7 septembrie a fost supus cu succes unei noi intervenţii chirurgicale la cap, prin care i s-a refăcut un os al craniului, implantându-i-se o placă de titan.

Potrivit organizatorilor, la cursa de la Florianopolis a fost invitat să participe şi brazilianul Nelson Piquet Jr., care a provocat un accident în timpul Marelui Premiu al statului Singapore, din 2008, la solicitatea unor oficiali ai echipei Renault pentru a-l favoriza pe coechipierul său, Fernando Alonso.

Massa ar putea reveni în competiţiile de Formula 1 la începutul sezonului viitor. El îl va avea coechipier la Ferrari pe spaniolul Fernando Alonso.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici