Mbappe îşi caută casă la Madrid. Cât costă un apartament

Mbappé îşi caută deja casă la Madrid. Starul francez, „logodit” cu Realul lui Ancelotti, îşi caută deja o locuinţă de lux.

786 afișări
Imaginea articolului Mbappe îşi caută casă la Madrid. Cât costă un apartament

Mbappe îşi caută casă la Madrid. Cât costă un apartament

Starul francez este pregătit să părăsească PSG-ul lui Luis Enrique şi să înceapă o nouă aventură, îndeplinindu-şi astfel un vis.

Fostul jucător de la Monaco va trebui să se obişnuiască în vestiarul de la Valdebebas şi pe terenul de pe "Bernabeu", dar are nevoie şi de un apartament de lux pentru a rămâne în capitala Spaniei.

În acest sens, familia sa a vizitat deja câteva agenţii imobiliare pentru a evalua preţul şi confortul unei locuinţe.

Potrivit cotidianului Marca, familia lui Kylian Mbappé a mers deja în Spania pentru a se familiariza cu capitala, sondând primele soluţii pentru a profita la maxim de şederea la Madrid.

Mutarea pare să fie acum doar o formalitate, iar PSG se gândeşte deja la viitor şi la cum să joace fără el.

Faţă de începutul anilor 2000, acum fotbaliştii au tendinţa de a se îndepărta de centrul sportiv Valdebebas pentru a evita privirile indiscrete, microfoanele şi camerele de luat vederi.

Lydia Martínez, CEO al agenţiei imobiliare Steps Relocation, a analizat "fenomenul Mbappé": "Nu se uită la preţul foarte ridicat. De obicei, locuinţele sunt închiriate până când sunt cumpărate. Costul total este între 12 şi 16 milioane de euro, în funcţie de ceea ce doresc cei interesaţi. Pentru chirie, în jur de 25.000 şi până la 35.000 pe lună este ceva foarte normal”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici