McStay: Steaua a fost foarte eficientă şi astfel s-a calificat mai departe

Antrenorul echipei Ujpest FC, William McStay, a declarat că jucătorii Stelei, adversarii din turul doi preliminar al Ligii Europa, au fost foarte eficienţi în a concretiza ocaziile de gol avute, astfel încât au obţinut calificarea în faza următoare a competiţiei.

8 afișări
Imaginea articolului McStay: Steaua a fost foarte eficientă şi astfel s-a calificat mai departe

McStay: Steaua a fost foarte eficientă şi astfel s-a calificat mai departe (Imagine: Mediafax Foto)

"Faţă de meciul de la București am jucat mult mai ofensiv, dar, din păcate, nu am reuşit să marcăm. Am încercat să jucăm pe jos, să avem posesia, pentru a pune probleme Stelei. Ceea ce am şi reuşit în prima parte, am văzut un disconfort la echipa oaspete. A doua repriză a început bine pentru noi, am dominat. Sunt mândru de jucătorii mei, au dat tot ce au putut. Steaua a fost foarte eficientă și a decis jocul", a spus McStay.

Autorul golului echipei ungare, Vaşko Tamaş, consideră că înfrângerea din tur i-a pe jucători sub presiune. "Am dominat prima repriză, în a doua am arătat momente de slăbiciune. Înfrângerea de la Bucureşti la două goluri a pus presiune pe noi. Dacă am fi întâlnit Steaua mai târziu cu două săptămâni să zicem, eram la un alt nivel de pregătire și am fi putut face mai mult", a completat Tamaş.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia maghiară Ujpest FC, în manşa secundă a turului doi preliminar al competiţiei. În tur, Steaua a câştigat cu scorul de 2-0. În faza următoare a competiţiei, Steaua va întâlni, la 30 iulie şi 6 august formaţia Motherwell FC, din Scoţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici