McStay: Ujpest îi va face viaţa grea echipei Steaua la Budapesta

Tehnicianul FC Ujpest, Willie McStay, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în ciuda victoriei obţinute de Steaua, scor 2-0, în prima manşă a turului II preliminar al Ligii Europa, mai crede în calificarea echipei sale, care "îi va face viaţa grea" Stelei în returul de joi.

21 afișări
Imaginea articolului McStay: Ujpest îi va face viaţa grea echipei Steaua la Budapesta

McStay: Ujpest îi va face viaţa grea echipei Steaua la Budapesta (Imagine: Mediafax Foto)

"La meciul de la Bucureşti treaba noastră a fost să păstrăm publicul liniştit, însă joi misiunea noastră este diferită. La Bucureşti pentru o bună perioadă din meci publicul a fost tăcut, asta datorită jocului echipei noastre. Mâine (n.r. - joi) trebuie să fie diferit. Ujpest, prin jocul ei, trebuie să determine publicul să sprijine echipa, iar în schimb sunt convins că fanii îi vor încuraja pe fotbalişti. Înainte de meciul tur, antrenorul Stelei mi-a spus că ne va face viaţa grea. Acum îi transmit şi eu: «Cristiano, la Budapesta vă vom face viaţa grea»", a declarat tehnicianul echipei maghiare, informează Sport.ro.

McStay consideră că returul din Ungaria va fi cu totul diferit faţă de partida tur de la Bucureşti: "Ştiam încă dinainte de meciul tur cât de bună este Steaua. Am avut timp două săptămâni să aflu multe despre jucătorii Stelei, antrenor şi sistemul de joc. Meciul tur a fost unul destul de bun pentru noi, dar acest joc retur va fi unul diferit, chiar dacă ştim că va fi greu. Problema suporterilor nu este una care mă priveşte, eu sunt concentrat strict la meciul cu Steaua".

În prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, Steaua a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Ujpest FC, meciul retur fiind programat joi, de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici