Meciul de Cupa Davis dintre România şi Rusia se va juca la Braşov

Directorul Direcţiei de Sport şi Tineret a Municipiului Braşov, Florin Florea, a declarat, marţi, că Federaţia Internaţională de Tenis şi-a dat acordul ca partida de Cupa Davis dintre România şi Rusia să se dispute la Braşov.

11 afișări
Imaginea articolului Meciul de Cupa Davis dintre România şi Rusia se va juca la Braşov

Meciul de Cupa Davis dintre România şi Rusia se va juca la Braşov

"Am purtat o mulţime de discuţii săptămâna trecută cu Dumitru Hărădău şi cu primarul Braşovului, George Scripcaru, pentru organizarea la Braşov a acestui eveniment. Pentru că avem experienţa organizării unei astfel de competiţii, am primit de la Federaţia Internaţională o mulţime de derogări. În mod normal ne trebuia o sală de cel puţin 4000 de locuri, dar cum în România, în afară de Sala Polivalentă din Bucureşti, nu există o sală cu această capacitate, au fost de acord să aibă loc la Braşov. A contat enorm şi faptul că în 2005 noi ne-am achitat cu brio de tot ce a însemnat organizare şi toată lumea a fost mulţumită. Sperăm să purtăm noroc echipei de Cupa Davis a României, aşa cum s-a întâmplat şi în meciul cu Belarus de acum trei ani", a spus Florin Florea.

Partida dintre România şi Rusia va avea loc în perioada 6-8 martie, în cadrul primului tur al Cupei Davis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici