Meciul Gloria Bistriţa - Concordia, întrerupt din cauza ploii torenţiale. Partida se va relua vineri

Meciul Gloria Bistriţa - Concordia Chiajna a fost întrerupt în minutul 14, din cauza ploii torenţiale. Partida se va relua vineri, la ora 14.15.

512 afișări
Imaginea articolului Meciul Gloria Bistriţa - Concordia, întrerupt din cauza ploii torenţiale. Partida se va relua vineri

Meciul Gloria Bistriţa - Concordia, întrerupt din cauza ploii torenţiale (Imagine: Shutterstock)

La o oră şi 10 minute de la întreruperea jocului, la staţia de amplificare a stadionului din Bistriţa s-a anunţat că meciul nu va continua astăzi şi se va disputa vineri.

Arbitrul Radu Petrescu a decis să trimită cele două echipe la vestiare, la scurt timp după startul partidei.

Gazonul arenei era imbibat cu apă încă de la începutul jocului, iar la Bistriţa continuă să plouă torenţial.

În momentul întreruperii, scorul era egal, 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici