Meciul Steaua - Trencin, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, miercuri, la Pro TV

Meciul Steaua - Trencin, din manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor, va fi difuzat miercuri, de la 21.30, în direct la Pro TV, informează televiziunea.

1061 afișări
Imaginea articolului Meciul Steaua - Trencin, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, miercuri, la Pro TV

Meciul Steaua - Trencin, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, miercuri, la Pro TV (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

După 2-0 în Slovacia, Steaua va juca miercuri, de la 21.30, cu tribunele goale, pe Arena Naţională.

Meciul din Slovacia a reprezentat prima victorie pe banca Stelei pentru Mirel Rădoi, care a preluat echipa vara aceasta. A fost şi primul meci al lui Rădoi în Liga Campionilor, în calitate de antrenor. În campionat, Steaua lui Rădoi a mai bifat o victorie, 3-0 cu Pandurii, în acest weekend.

După cinci goluri marcate în ultimele două partide, fanii aşteaptă şi miercuri seară atât o victorie împotriva campioanei din Slovacia, cât şi o calificare în turul al treilea preliminar din Liga Campionilor, potrivit Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici