Meciul Unirea Urziceni - Rapid din Cupa României se va disputa la Constanţa

Federaţia Română de Fotbal a stabilit ca partida Unirea Urziceni - Rapid, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, să se desfăşoare pe stadionul Farul din Constanţa, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

1 afișare
Imaginea articolului Meciul Unirea Urziceni - Rapid din Cupa României se va disputa la Constanţa

Meciul Unirea Urziceni - Rapid din Cupa României se va disputa la Constanţa

Partida, în care club organizator este gruparea Unirea Urziceni, este programată pe 27 februarie, de la ora 20.30. Conform regulamentului, sferturile de finală ale Cupei României se dispută pe teren neutru, într-o singură manşă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici