Meciurile de la Campionatele Naţionale de box, amânate din cauza căldurii

Meciurile din cadrul Campionatelor Naţionale de box pentru seniori, care se desfăşoară la Târgu Jiu, în perioada 30 iulie - 4 august, nu se pot disputa la ora 17.00, aşa cum se anunţase iniţial, din cauza temperaturilor foarte ridicate, iar organizatorii au decis să le amâne pentru ora 18.30.

4 afișări

Ora 18.30 a fost stabilită ca oră de începere pentru partidele programate luni, marţi şi miercuri, iar semifinalele şi finalele, care vor avea loc joi şi vineri, se vor disputa de la ora 18.00.

Delegatul general al Federaţiei Române de Box , Iancu Nicolae, a explicat că decizia de a amâna cu o oră şi jumătate începerea galelor s-a luat atât pentru sportivii şi antrenorii participanţi la întrecere, cât şi pentru spectatorii care vor dori să vină la sală: "Este foarte cald în sală pentru că este o temperatură foarte mare şi afară. Cu toţii suferim din acest motiv şi nici sportivii nu fac excepţie. Nu depinde însă de noi, de vină este natura şi nu aveam ce face. Am luat această măsură cu gândul şi la public, care ne-am dori să fie cât mai numeros. Ştiu că Târgu Jiu este un oraş cu tradiţie în box şi ştiu că sunt aici mulţi iubitori şi împătimiţi ai acestui sport".

Antrenorii prezenţi azi la şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi au solicitat delegatului general să le permită să vină mai lejer îmbrăcaţi la meciuri, după ce Iancu Nicolae solicitase ca echipament obligatoriu treningul pentru antrenorii care vor sta în colţul ringului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici