Medalie de aur pentru judoka Alexandru Bogdan Petre la Cupa Europeană de Juniori de la Berlin

Alexandru Bogdan Petre, un judoka de 18 ani din Ploieşti, a câştigat medalia de aur la Cupa Europeană de Juniori din Germania, la categoria -100 de kg, după ce şi-a dominat duminică în mod autoritar toţi adversarii de la categorie.

59 afișări
Imaginea articolului Medalie de aur pentru judoka Alexandru Bogdan Petre la Cupa Europeană de Juniori de la Berlin

Medalie de aur pentru judoka Alexandru Bogdan Petre la Cupa Europeană de Juniori de la Berlin

În finală, Petre l-a învins pe portughezul Guilherme Silva, prin Ippon tehnic, după ce iniţial trecuse de doi judoka din Kazakhstan.

În aceeaşi competiţie de la Berlin, Laura Bogdan, -48 de kg, Lucia Catană, -52 de kg, au cucerit medaliile de bronz, obţinând astfel puncte importante în clasamentul mondial, respectiv o bună poziţionare pentru campionatele europene şi mondiale care vor avea loc în curând.

Rareş Arsenie -90 de kg, a obţinut locul 5, fiind învins la limită atât în semifinală, cât şi în finala pentru bronz.

Tot pe locul 5 s-au clasat şi Darius Georgescu (+100 kg), Hanna Balogh (-70) şi Georgiana Miler (+78).

Fedreaţia Română de Judo informează că aceasta este generaţia pe care România se bazează pentru Olimpiada din 2028 de la Los Angeles şi care e condusă actualmente de antrenorii Dragoş Bolbose şi Bodo Roland.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici