Medalie de bronz pentru România la Campionatele Europene de Tir de la Osijek

  • Echipa feminină a României a obţinut locul trei şi medaliile de bronz la proba de puşcă aer comprimat 10m.
  • Laura Ilie, Roxana Sidi şi Eliza Molnar au urcat pe podium după ce au învins în finala mică Norvegia.
  • În proba individuală de puşcă aer comprimat, la masculin, Alin Moldoveanu s-a clasat pe locul 28
76 afișări
Imaginea articolului Medalie de bronz pentru România la Campionatele Europene de Tir de la Osijek

Sursă foto: Facebook, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Sportivele din România încheiaseră şi calificările pe locul trei, la numai 3 zecimi de poziţia a doua, Slovenia. Medaliile de aur au revenit reprezentativei Rusiei.

La probele individuale, Laura Ilie s-a clasat pe locul 14 (626,7 p), iar Eliza Molnar pe poziţia 64 (618,8p).

În proba individuală de puşcă aer comprimat, la masculin, Alin Moldoveanu s-a clasat pe locul 28 (625,p). Sportivul român, campion olimpic în 2012, a ratat la ultima decadă prezenţa în finală şi implicit calificarea la Jocurile Olimpice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici