Membru al formaţiei Simplu oprit de Poliţie pentru depăşirea vitezei, la Sibiu

Membrul formaţiei Simplu Eduard Andreianu, cunoscut sub numele de CRBL, a fost depistat de radar la Sibiu conducând cu o viteză de 94 de kilometri la oră, iar când a fost oprit de poliţie nu a putut prezenta permisul de conducere spunând i-a fost suspendat, iar dovada cu care circulă nu o are la el.

2 afișări

Eduard Andreianu a fost depistat de radar miercuri seara înlocalitatea sibiană Sălişte, conducând cu o viteză de 94 de kilometri la oră într-o zonă în care viteza maximă admisă este de 50 de kilometri la oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În momentul în carea fost oprit de poliţişti, CRBLnu a putut prezenta permisul de conducere, spunând că acesta i-a fost suspendat,iar dovada cu care circulă nu o are la el. Lui CRBL i-a fost suspendat permisul în luna octombrie a anului trecut, după un accident provocat de el şi soldat cu avarierea a patru maşini şi rănirea unei persoane.El le-a spus poliţiştilor sibieni că are o dovadă valabilă cu care circulă în locul permisului reţinut, dar că nu o are asupra sa.

"Autoturismul de culoare roşie de Bucureşti a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu o viteză de 94 de kilometri la orăîn zonă de limitare la 50 de kilometri, executând şi manevra de depăşire a unui autoturism Dacia pe trecerea de pietoni”, a declarat isnpectorul principal Sandu Murariu din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu.

Poliţiştii vor face verificări, iar dacă CRBL nu are dovadă de circulaţie valabilă se va alege cu dosar penal pentru conducere fără permis. Daca însă are o dovadă valabilă, la expirarea ei poliţiştii îi vor suspenda carnetul pentru 30 de zile pentru depăşire neregulamentară şi va primi o amendă de până la 350 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici