Meme Stoica se întoarce la Steaua?

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, vineri, că din vară îşi doreşte să aducă la Steaua pe Dinu Gheorghe sau pe Mihai Stoica, şanse mai mari să ajungă la gruparea din Bulevardul Ghencea având preşedintele clubului din Braşov.

53 afișări
Imaginea articolului Meme Stoica se întoarce la Steaua?

Meme Stoica se întoarce la Steaua? (Imagine: Mediafax Foto)

"Cert e că trebuie să mai fie cineva la Steaua pe linie sportivă, fotbalistică. Cei mai buni sunt Dinu Vamă (n.r. - Dinu Gheorghe, preşedintele FC Braşov) şi Meme Stoica (n.r. - Mihai Stoica, preşedintele Unirii Urziceni) pe linie de fotbal. O să discutăm la vară, nu acum. Ei ţin atmosfera şi la echipă, cunosc şi jucători, aleargă. Eu cred că mai aproape de Steaua este Dinu Gheorghe pentru că are şi o mai mare capacitate managerială. Dar eu cred că din vară unul dintre cei doi va fi, ori Dinu Gheorghe, ori Meme Stoica", a spus Becali.

Gigi Becali a explicat că persoana care va veni la Steaua va trebui să lucreze în echipă cu managerul sportiv Basarab Panduru şi cu preşedintele CA, Valeriu Argăseală. "El va trebui să lucreze cu Panduru. Va fi o combinaţie Panduru-Argăseală şi această persoană care să fie şi un fel de impresar. Să aducă jucători, să vadă jucători. Panduru e un fel de manager sportiv care stă tot timpul lângă Stoichiţă, care se ocupă de echipă. Eu am nevoie de încă un om care nu stă lângă echipă, dar care se ocupă să întregească valoarea lotului", a mai spus el.

Finanţatorul a precizat că atacantul argentinian Christian Fabbiani şi-ar dori să vină la Steaua, dar conducătorii stelişti trebuie să se înţeleagă asupra transferului cu impresarii fotbalistului. "Am vorbit cu Fabbiani aseară şi el mi-a spus «Acum vin». Dar trebuie să luăm legătura cu impresarii lui să vedem care este situaţia. El nu mai are treabă cu CFR, este liber, dar drepturile federative le-au cumpărat impresarii", a explicat el.

Becali a precizat că nepotul lui, Marius Ianuli, team-manager la Steaua, este nemulţumit de salariul pe care îl primeşte şi i-a invitat pe toţi membrii clubului care doresc să lucreze la altă grupare să demisioneze. "Am auzit că e nemulţumit Mache că i s-a micşorat din salariu, că avea 80 de milioane şi i-am făcut 50 sau 60. S-a micşorat salariul la majoritatea, la jucători, lui Argăseală i s-a înjumătăţit. Acum văd eu loialitatea. Îi şi testez să văd tăria, când sunt vremuri mai grele. Mache mi-a adus trei jucători împreună cu Bergodi şi mi-a scos 150.000 de euro din buzunar. Şi Bergodi mă mai dă şi în judecată", a menţionat Becali.

Finanţatorul stelist este nemulţumit şi de activitatea angajaţilor din marketing ai clubului. "Cei din zona de marketing atâtea tricouri au vândut şi materiale, că au produs la bani... Ei zic că au vândut de o sută de mii, 10-20 la sută adaosul înseamnă profit, care sunt salariile lor. Aşa, mai bine lipsă. Să ducă toţi la Marian Iancu, dar eu nu ştiu de aşa ceva", a afirmat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici