Mesajele sportivilor români pentru fani, înainte de debutul la Jocurile Olimpice - VIDEO

O parte dintre sportivii români prezenţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro şi-au exprimat gândurile, înaintea debutului în competiţie, într-un clip postat de gimnastul Marian Drăgulescu, pe pagina personală de Facebook.

1004 afișări
Imaginea articolului Mesajele sportivilor români pentru fani, înainte de debutul la Jocurile Olimpice - VIDEO

Mesajele sportivilor români pentru fani, înainte de debutul la Jocurile Olimpice - VIDEO

„Doamne ajută! Suntem cu toţii emoţionaţi, abia aşteptăm să începem competiţia. Sper să prindem o zi bună, să ne calificăm în primul rând, iar în finală vedem noi”, a declarat Drăgulescu.

Jucătorul de tenis Horia Tecău va debuta la Rio, sâmbătă, de la 17:00, alături de Florin Mergea, în proba de dublu. Cei doi sportivi din România vor juca în primul tur împotriva unui cuplu din Argentina, Federico Delbonis/Guillermo Duran.

„Abia aşteptăm să intrăm în competiţie şi să aducem o medalie la Jocurile Olimpice”, a spus Tecău.

La medalii se gândeşte şi atleta Adelina Pastor.

„Mă simt foarte, foarte bine. Sunt fericită că mă aflu aici şi vreau să luăm multe medalii”, a spus Adelina Pastor.

Canotoarea Genina Beleagă, în vârstă de 21 de ani, cere ajutor din partea fanilor.

„Mă simt pregătită. Voi da tot ce pot ca să fiu cât mai sus, poate chiar pe podium. Sper ca oamenii de acasă să fie alături de noi şi indiferent de rezultat să ne susţină, fiindcă drumul nostru abia începe”, crede Geanina Beleagă.

Canotorul Toader Andrei Gontaru va intra în competiţie duminică, alături de Constantin Adam, Vlad Dragoş Aicoboae, Marius Vasile Cozmiuc, echipajul masculin de patru rame fără cârmaci. "Salutări celor de acasă. Vă mulţumim de susţinere şi sperăm să facem o figură frumoasă", a afirmat Gontaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici