Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu după victoria împotriva Elveţiei: „Prin echipa naţională, românii s-au unit din nou...”

Fanii echipei naţionale de fotbal a României s-au obişnuit de acum ca selecţionerul Edward Iordănescu, să comunice cu ei prin mesaje ample adresate prin social media. După victoria de marţi împotriva Elveţiei, Iordănescu a posta miercuri la amiază un mesaj scurt, plin de patriotism.

276 afișări
Imaginea articolului Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu după victoria împotriva Elveţiei: „Prin echipa naţională, românii s-au unit din nou...”

„Prin echipa naţională, românii s-au unit din nou, trecând de la vis şi speranţă, spre încredere şi mândrie! ”, a scris selecţionerul, completând:

„Cele mai grele provocări devin doar semne ale luptei câştigate. Când toţi românii suntem într-un spirit crezand în noi, în ce putem şi-n unitate! Hai ROMANIA!”

Totuşi, în cadrul conferinţei de presă, imediat după meci, Iordănescu a fost mai generos în declaraţii, subliniind evoluţia remarcabilă a echipei şi importanţa unui efort colectiv susţinut.

Investind cu merite depline echipa, după victoria naţionalei României împotriva Elveţiei, care a consolidat nu doar locul la Campionatul European din 2024, ci şi clasarea pe primul loc în grupa de calificare, selecţionerul a recunoscut totuşi că are un singur merit în ceea ce priveşte calificarea la Euro 2025.

El a spus că „am crezut necondiţionat în aceşti băieţi, în acest grup care s-a format şi în potenţialul lor, în cât de mult pot creşte şi cred că în timp am reuşit să-i conving ce potenţial au şi ce lucruri minunate pot să fac împreună.”

Selecţionerul a făcut referire şi la dificultăţile întâmpinate de echipă pe parcursul campaniei de calificare, evidenţiind procesul complex şi necesitatea consecvenţei şi efortului susţinut.

În privinţa viitorului echipei naţionale, Iordănescu a subliniat necesitatea pregătirii temeinice pentru turneul final, Euro 2024, precizând că uşa naţionalei e încă deschisă şi altor jucători, cu toate că deja s-a format un nucleu, în jurul căruia încă mai este loc.

„Trebuie să ne bucurăm de acest parcurs să ne pregătim cât mai bine pentru Euro. Acolo vor fi echipe de nivel extrem de ridicat şi trebuie să facem o impresie bună şi acolo şi am încredere că putem o face. Nu în ultimul rând îmi doresc ca la Euro românii, suporterii echipei naţionale să vină număr cât mai mare.”, a mai precizat Iordănescu în conferinţa de presă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici