LeBron James, primul jucător din istoria NBA care înscrie mai mult de 39.000 de puncte

Anthony Davis a reuşit 26 de puncte şi 16 recuperări, iar Los Angeles Lakers a terminat neînvinsă în grupele turneului intersezon din NBA, după victoria cu 131-99 în faţa echipei Utah Jazz, în meciul în care LeBron James a depăşit pragul de 39.000 de puncte.

192 afișări
Imaginea articolului LeBron James, primul jucător din istoria NBA care înscrie mai mult de 39.000 de puncte

LeBron James, primul jucător din istoria NBA care înscrie mai mult de 39.000 de puncte

D'Angelo Russell a reuşit 20 de puncte şi opt pase decisive, iar LeBron James a contribuit cu 17 puncte, nouă pase decisive şi şapte recuperări pentru Lakers, care s-au alăturat celor de la Indiana Pacers pe lista primelor două echipe care au trecut în sferturile de finală eliminatorii.

James a marcat primele sale şapte puncte din meci, cu care Lakers conducea cu 11-7, în momentul în care vedeta americană a devenit primul jucător din NBA care ajunge la 39.000 de puncte în istoria ligii.

Miercuri, LA Lakers jocă din nou în deplasare, împotriva celor de la Dallas Mavericks.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici