Mesajul terifiant primit de un fotbalist: Dacă mai joci, te vom ucide pe tine şi pe familia ta

Clubul german de fotbal Dinamo Dresda, divizia a treia, s-a prăbuşit în clasament, iar jucătorul Stefan Kutschke a primit o scrisoare anonimă înfricoşătoare.

597 afișări
Imaginea articolului Mesajul terifiant primit de un fotbalist: Dacă mai joci, te vom ucide pe tine şi pe familia ta

Stefan Kutschke FOTO: Instagram

Echipa de fotbal Dynamo se confruntă cu o a doua parte a sezonului deosebit de dificilă: după ce a condus campionatul diviziei a treia până în noiembrie, formaţia din Dresda s-a prăbuşit (doar 8 puncte câştigate în ultimele 9 etape) şi, pentru moment, este în afara zonei de promovare. 

Astfel, au apărut multe critici la adresa jucătorilor şi antrenorului. În urmă cu câteva zile, la sediul clubului a venit o scrisoare adresată lui Stefan Kutschke, căpitanul echipei, în vârstă de 35 de ani.

„Mesaj privat pentru Stefan Kutschke”, era scris pe plicul cu scrisoarea pe care oficialii clubului i-au predat-o apoi atacantului. Odată deschisă, surpriza neplăcută: ameninţări cu moartea la adresa lui, a soţiei şi a fiului.

În scrisoare, ameninţarea că dacă Kutschke va juca din nou la Dynamo, va fi ucis, la fel ca soţia şi copilul. „Toţi angajaţii, indiferent dacă sunt manageri, angajaţi, jucători sau membri ai staff-ului tehnic, au sprijinul nostru deplin”, a explicat David Fischer, CEO-ul clubului.

„Suntem deschişi criticilor, dar există graniţe de netrecut. Din păcate, în cazul lui Kutschke, limitele au fost depăşite. Condamnăm aceste atitudini în cel mai categoric mod. Vom reacţiona clar”.

Clubul şi jucătorul au depus plângere, poliţiştii au confiscat scrisoarea, scrisă la un calculator, în căutarea amprentelor sau a altor indicii care pot duce la expeditor.

Kutschke a ajuns la Dynamo la vârsta de 16 ani, apoi, după ce a bifat mai multe cluburi din Germania (a jucat pentru Wolfsburg, Nürnberg şi Leipzig), a decis să-şi încheie cariera la Dresda.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici