Messi a primit o ofertă oficială de la Al-Hilal. Clubul saudit îi oferă cel mai mare salariu din istoria fotbalului

Lionel Messi a primit o ofertă oficială pentru a se alătura clubului Al-Hilal din Arabia Saudită în sezonul următor, a declarat joi pentru Reuters o sursă apropiată căpitanului argentinian.

1815 afișări
Imaginea articolului Messi a primit o ofertă oficială de la Al-Hilal. Clubul saudit îi oferă cel mai mare salariu din istoria fotbalului

Oferta de la clubul saudit este singura pe care Messi a primit-o până acum, a adăugat sursa. Presa argentiniană a relatat că oferta este în valoare de aproximativ 400 de milioane de dolari pe an.

Messi, în vârstă de 35 de ani, a fost, de asemenea, asociat în presă cu o mutare înapoi la clubul la care a scris istorie, Barcelona. Clubul Inter Miami din Statele Unite este, de asemenea, vehiculat ca o posibilă destinaţie, relatează Reuters.

El a fost suspendat de actualul său club, Paris St Germain, la începutul săptămânii, după ce a făcut o călătorie neautorizată în Arabia Saudită, a relatat marţi cotidianul sportiv francez L'Equipe, adăugând că PSG a decis să nu exercite opţiunea de a-i reînnoi contractul pentru un al treilea sezon.

Messi este un ambasador al Arabiei Saudite pentru turism, iar marele său rival, Cristiano Ronaldo, a semnat pentru clubul saudit Al-Nassr în decembrie, presa vehiculând că portughezul primeşte aproximativ 220 de milioane de dolari pe an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici