Messi a revenit la antrenamente cu PSG. Arabii îi dau târcoale

Lionel Messi se antrenează din nou cu Paris St Germain, a anunţat luni echipa din Ligue 1, după ce atacantul a fost suspendat pentru că a făcut o excursie în Arabia Saudită şi a lipsit, ca urmare, de la o şedinţă de antrenament.

117 afișări
Imaginea articolului Messi a revenit la antrenamente cu PSG. Arabii îi dau târcoale

Messi a revenit la antrenamente cu PSG. Arabii îi dau târcoale

Presa franceză a relatat că Messi a fost suspendat pentru două săptămâni după o călătorie neautorizată în Arabia Saudită, când trebuia să se antreneze cu echipa, a doua zi după înfrângerea cu 3-1 a liderului Ligue 1 în faţa lui Lorient, luna trecută.

Messi, care şi-a cerut scuze vineri în faţa lui PSG şi a colegilor săi de echipă, a fost lăsat în afara lotului pentru victoria de duminică cu 3-1, împotriva lui Troyes, penultima clasată.

PSG a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu Messi antrenându-se, alături de textul: "Atacantul argentinian de la Paris Saint-Germain a revenit la antrenament luni, 8 mai".

PSG are şase puncte în faţa lui Lens şi opt în faţa lui Olympique de Marseille, cu patru etape rămase de disputat în acest sezon.

Viitorul lui Messi la PSG a fost subiectul multor speculaţii în ultimele zile.

O sursă apropiată căpitanului Argentinei a declarat pentru Reuters că acesta a primit o ofertă oficială pentru a se alătura clubului Al-Hilal din Arabia Saudită în sezonul următor, o reînnoire a contractului la PSG nefiind în cărţi pentru câştigătorul Cupei Mondiale, care împlineşte 36 de ani luna viitoare.

Arabia saudită l-a numit pe Messi ambasador al turismului anul trecut, iar acesta a vizitat Jeddah în mai 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
messi,
psg,
antrenamente

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici