Messi, primul fotbalist care ocupă prima poziţie în topul sportivilor populari din Statele Unite

  • Lionel Messi a devenit primul fotbalist din istorie care a fost desemnat cel mai popular sportiv din SUA.
  • Potrivit SSRS, companie de sondaje în domeniul sportului, argentinianul este acum numărul unu în topul popularităţii.
  • El se alătură unor nume mari precum Michael Jordan sau Tiger Woods.
92 afișări
Imaginea articolului Messi, primul fotbalist care ocupă prima poziţie în topul sportivilor populari din Statele Unite

Este pentru prima dată în cei 30 de ani de când SSRS efectuează sondaje de date ca un fotbalist să ajungă în fruntea clasamentului. Într-un singur trimestru, argentinianul a devenit favoritul Americii. El se alătură unei companii de elită.

Superstaruri precum Michael Jordan, Tiger Woods, Peyton Manning, Kobe Bryant, Steph Curry, LeBron James şi Tom Brady alcătuiesc panoplia celorlalţi sportivi care au ajuns pe locul unu într-un singur trimestru. În trimestrul 4 din 2023, argentinianul li s-a alăturat, venind după un prim sezon extraordinar în MLS şi o victorie inaugurală în Cupa Ligii.

Inter Miami a apărut, de asemenea, ca fiind clubul preferat al Americii în MLS, conform aceluiaşi site de sondaje, devansând LA Galaxy - fostul club al coproprietarului David Beckham.

Aceaşi LA Galaxycu care va juca Inter Miami în următorul meci. Messi şi compania se va deplasa la Los Angeles duminică seara, pentru al doilea meci al sezonului 2024 din MLS. Ei au început campania miercuri seara cu o victorie, învingând Real Salt Lake cu 2-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici