Mexic - Argentina şi Coreea de Sud - Uruguay, primele meciuri din optimile Cupei Mondiale

Mexic - Argentina şi Coreea de Sud - Uruguay sunt primele meciuri pentru optimile de finală ale Cupei Mondiale, după încheierea etapei a treia a fazei grupelor de la competiţia din Africa de Sud.

53 afișări
Imaginea articolului Mexic - Argentina şi Coreea de Sud - Uruguay, primele meciuri din optimile Cupei Mondiale

Mexic - Argentina şi Coreea de Sud - Uruguay, primele meciuri din optimile Cupei Mondiale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mexic, care a terminat grupa A pe locul doi, va juca în compania Argentinei, câştigătoarea grupei B, duminică, de la ora 21.30, la Johannesburg.

Coreea de Sud, ocupanta locului doi în grupa B, va întâlni Uruguay, câştigătoarea grupei A, sâmbătă, de la ora 17.00, la Port Elizabeth.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici