Michael Phelps, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, revine în competiţie

Înotătorul american Michael Phelps, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, cu 22 de medalii, dintre care 18 de aur, revine în competiţie la 24 aprilie, în Arizona, a anunţat, luni, federaţia americană.

243 afișări
Imaginea articolului Michael Phelps, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, revine în competiţie

Michael Phelps (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cvadruplul campion olimpic de la Londra revenise în programul antidoping american în noiembrie 2013, sugerând astfel o reîntoarcere în competiţii în vederea Jocurilor Olimpice din 2016.

Sportivul din Baltimore va evolua la Mesa (Arizona), alături de alţi medaliaţi de la Londra, precum Ryan Lochte sau Katie Ledecki.

Aceasta va fi prima participare al lui Michael Phelps la o competiţie după ultima medalia olimpică, la ştafeta 4x100 metri mixt, în 4 august 2012.

Phelps ar putea participa în acest an şi la Campionatele SUA de la Irvine (California) din august.

La sfârşitul lunii martie, antrenorul său, Bob Bowman, a declarat că Phelps se antrenează de cinci ori pe săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici