Michael Schumacher reacţionează la încercările medicilor de a-l trezi. Pilotul ar fi clipit

Pilotul Michael Schumacher, aflat în comă indusă într-un spital din Grenoble, reuşeşte să "răspundă la comenzi simple" şi ar fi clipit, anunţă, vineri, Sky News.

1529 afișări
Imaginea articolului Michael Schumacher reacţionează la încercările medicilor de a-l trezi. Pilotul ar fi clipit

Michael Schumacher reacţionează la încercările medicilor de a-l trezi. Pilotul ar fi clipit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Germanul de 45 de ani ar fi reuşit să clipească, în timpul testării reflexelor de către medicul Emmanuel Gay, scrie Sky News.

"După ce s-a redus gradat sedarea pacientului, echipa profesorului Emmanuel Gay a efectuat teste neurologice începând de luni. În timpul acestei prime faze, pacientul a clipit", a notat Sky News, citând surse care susţin că Schumacher a "răspuns la comenzi".

Joi, purtătorul de cuvânt al septuplului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm, a anunţat că sedativele administrate lui Michael Schumacher au fost diminuate pentru a permite începerea unui proces de trezire, care ar putea dura mult timp.

La o lună de la gravul accident suferit de Schumacher la schi, în staţiunea franceză Meribel, fostul pilot se află în continuare la terapie intensivă în spitalul din Grenoble.

Michael Schumacher, 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori, fiind în comă indusă de la internarea sa într-un spital din Grenoble.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici