Miclea: M-a vindecat un vraci din Serbia

Mijlocaşul echipei Poli Iaşi, Romulus Miclea, a declarat, marţi, că a fost vindecat de un vraci din Serbia după ce a fost diagnostic cu o întindere şi o leziune fibrilară.

82 afișări
Imaginea articolului Miclea: M-a vindecat un vraci din Serbia

Miclea: M-a vindecat un vraci din Serbia (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"După stagiul de pregătire din Antalya am fost diagnosticat cu o întindere şi o leziune fibrilară. Mai multă lume mi-a recomandat să merg să mă tratez la un vraci din Serbia. În aceste condiţii, miercurea trecută, după ce am revenit cu echipa din Turcia, am tras o fugă până acasă, la Târgu Mureş, după care m-am suit în maşină şi m-am dus în Serbia. Acest vraci este foarte cunoscut în Serbia şi este la bază medic. La el s-au tratat în trecut şi alţi colegi de la Poli. Vreau să vă spun că în câteva zile m-a vindecat şi acum sunt sănătos tun. Aseară (n.r. - luni seară), am ajuns la Iaşi şi de astăzi (n.r. - marţi) reintru în programul echipei", a spus Miclea.

Mijlocaşul ieşean a precizat că poate evolua din primul minut al partidei de vineri, din Liga I, de pe teren propriu, în compania formaţiei Universitatea Craiova.

"Mă simt foarte bine acum şi aş putea juca încă din primul minut în partida cu Universitatea Craiova. Acum totul depinde de Mister (n.r. - antrenorul Cristiano Bergodi) dacă va decide să joc sau nu. Eu sunt convins că pot recupera în aceste zile pregătirea pierdută săptămâna trecută, când am lipsit de la antrenamente pentru a merge în Serbia", a afirmat Miclea.

Partida Poli Iaşi - Universitatea Craiova, din etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 19.00.

Citeşte şi:

Programul partidelor primelor trei etape ale returului Ligii I

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici