Mihaela Buzărnescu, debut cu succes în sezonul de iarbă, la TURNEUL de la Nottingham

Mihaela Buzărnescu, 30 WTA, şi-a făcut debutul în sezonul de iarbă, la turneul de la Nottingham. Românca a reuşit să se califice în turul 2, după ce a trecut în 3 seturi de Veronica Cepede din Paraguay, locul 120 WTA.

2348 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu, debut cu succes în sezonul de iarbă, la TURNEUL de la Nottingham

Mihaela Buzărnescu, debut cu succes în sezonul de iarbă de la TURNEUL de la Nottingham

Buzărnescu a avut nevoie de mai bine de două ore pentru a se impune în faţa sportivei sudamericane. Chiar dacă diferenţa dintre ele este de 90 de locuri, sportiva noastră s-a impus greu, cu scorul de 2-6, 6-3, 7-6. Aceasta a fost prima întâlnire dintre cele două jucătoare.

În următorul tur, Mihaela o va întâlni pe Irina Faconi din Italia, locul 152 WTA, care a trecut în primul tur de Arina Rodionova din Australia, locul 123 WTA. Partida s-a încheiat cu scorul de 6-4, 6-1.

Pentru accederea în turul secund, Mihaela Buzărnescu şi-a asigurat 3.400 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici