Mihaela Buzărnescu s-a calificat în optimile de finală ale singurului turneu WTA din România

  • Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu (170 WTA) s-a calificat marţi în optimile de finală ale turneului de tenis Winners Open de la Cluj Napoca.
  • Buzărnescu a învins-o în primul tur pe portiva bulgară Viktoriya Tomova (117 WTA), favorita numărul 7.
197 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu s-a calificat în optimile de finală ale singurului turneu WTA din România

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în optimi la turneul de tenis WTA 250 Winners Open Cluj Napoca

Mihaela Buzărnescu s-a impus în două seturi, cu 6-2, 6-3, după o oră şi 20 de minute de joc.

În turul doi, Buzărnescu o va întâlni pe Lara Arruabarrena-Vecino (198 WTA), care a învins-o categoric, în primul tur, pe jucătoarea română Evelyne Christelle Atticia Tiron.

CITEŞTE ŞI: A început Winners Open Cluj Napoca, singurul turneu WTA din România 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici