Mihai Pintilii are piciorul în gips pentru 14 zile

Mijlocaşul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Mihai Pintilii, va avea pentru 14 zile piciorul în gips, în urma unei accidentări suferite miercuri în cantonamentul echipei naţionale.

153 afișări
Imaginea articolului Mihai Pintilii are piciorul în gips pentru 14 zile

Mihai Pintilii are piciorul în gips pentru 14 zile (Imagine: Laurentiu Mich / Mediafax Foto)

Jucătorul s-a accidentat chiar la primul antrenament după reunire al echipei naţionale, de la Mogoşoaia, acuzând dureri la tendon şi seara a plecat din cantonament cu piciorul în gips, informează site-ul oficial al grupării gorjene.

"Nu e o problemă foarte gravă, dar am nevoie de repaus timp de 14 zile şi mi-au pus piciorul în gips. Sper să nu apară alte probleme şi să-mi încep programul de recuperare după aceste două săptămâni, pentru a fi apt de pregătire la reunirea lotului", a spus mijlocaşul Mihai Pintilii.

În locul său, selecţionerul Victor Piţurcă l-a convocat pe jucătorul formaţiei Steaua, Florin Gardoş.

Reprezentativa României va disputa două partide amicale, cu Elveţia, pe "Swissporarena" din Lucerna, (30 mai, de ora 21.15) şi cu Austria, pe "Tivoli Stadion" din Innsbruck (5 iunie, de la ora 21.30).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici