Lista jucătorilor convocaţi de Piţurcă pentru turneul echipei naţionale din Elveţia şi Austria

Selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat, luni, numele celor 23 de jucători convocaţi pentru turneul echipei naţionale a României din Elveţia şi Austria, programat în perioada 27 mai - 6 iunie.

338 afișări
Imaginea articolului Lista jucătorilor convocaţi de Piţurcă pentru turneul echipei naţionale din Elveţia şi Austria

Lista jucătorilor convocaţi de Piţurcă pentru turneul echipei naţionale din Elveţia şi Austria (Foto: Constantin Vlădescu / MediafaxFoto)

Fotbaliştii aşteptaţi la reunirea de la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia vineri, la ora 12.00, sunt:

După reunire, la ora 12.30, selecţionerul Victor Piţurcă va susţine o conferinţă de presă, urmat de doi dintre jucătorii convocaţi. Antrenamentul din seara aceleiaşi zile, programat la ora 18.00, va fi deschis reprezentanţilor presei.

În cadrul turneului de pregătire, reprezentativa României va disputa două partide amicale, cu Elveţia, pe "Swissporarena" din Luzern, (30 mai, de ora 21.15) şi Austria, pe "Tivoli Stadion" din Innsbruck (5 iunie, de la ora 21.30).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici