Mihai Stoica: Steaua are orgoliul rănit şi asta ar putea fi un dezavantaj pentru noi

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Steaua are orgoliul rănit din cauza rezultatelor mai slabe din ultimul timp, iar acest lucru ar putea fi un dezavnataj pentru formaţia antrenată de Dan Petrescu în meciul direct de luni.

15 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Steaua are orgoliul rănit şi asta ar putea fi un dezavantaj pentru noi

Mihai Stoica: Steaua are orgoliul rănit şi asta ar putea fi un dezavantaj pentru noi (Imagine: Mediafax Foto)

"Steaua este în continuare cea mai bună echipă din ţară alături de CFR Cluj. Noi mergem în Ghencea pentru a face o partidă bună, ca şi în Giuleşti şi pe Dinamo, unde am câştigat. Sigur că momentele pe care le traversează Steaua ar putea fi un dezavantaj pentru noi. Steaua este o echipă valoroasă cu rezultate nesatisfăcătoare, are orgoliul rănit, iar jucătorii vor face tot posibilul ca în meciul cu noi să câştige cele trei puncte. Dar dacă fotbaliştii noştri se vor prezenta la acelaşi nivel ca în partidele cu Rapid şi Dinamo cred că avem mari şanse de a câştiga", a spus oficialul grupării ialomiţene.

Mihai Stoica susţine că este exclus ca Unirea Urziceni să facă vreun aranjament cu Steaua în partida de luni. "Ca şi până acum, Unirea Urziceni va juca numai pe teren. Cei care încearcă să lanseze zvonuri fără acoperire, că noi n-am merge să jucăm ca în anii trecuţi cu Steaua, le transmit că dacă ei se ocupă cu practici din astea este problema lor, dar să nu implice numele Unirii Urziceni în astfel de lucruri. Unirea Urziceni a jucat de trei ori cu Steaua sezonul trecut, a câştigat de două ori şi a pierdut o dată. După acel meci pierdut am greşit poate, pentru că din respect pentru suporterii stelişti, nu am mai discutat despre greşelile de arbitraj de atunci, pe care le-am considerat prea evidente. Dar s-a interpretat greşit acel gest al meu şi niciodată nu voi mai recurge la acel gest în ţara asta a noastră bolnavă de scenarită", a explicat Stoica.

Echipa Unirea Urziceni întâlneşte, luni, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici