Mihai Stoichiţă a fost suspendat două etape

Tehnicianul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a fost suspendat două etape şi amendat cu 2300 de lei de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru "comportament neregulamentar" la meciul cu FC Braşov, din etapa a XXV-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoichiţă a fost suspendat două etape

Mihai Stoichiţă a fost suspendat două etape (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Un alt antrenor, Ioan Andone, a primit avertisment, tot pentru comportament neregulamentar, la debutul său la Rapid, în partida cu Internaţional Curtea de Argeş. De asemenea, aceeaşi sancţiune a fost primită şi de managerul grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, după meciul cu Astra Ploieşti.

Fotbalistul Mircea Axente, de la Oţelul, eliminat la meciul cu Pandurii, a fost suspendat trei etape şi amendat cu 2500 de lei. Comisia de Disciplină a respins ca netimbrată contestaţia clubului Oţelul Galaţi privind dreptul antrenorului echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, de a sta pe bancă la meciul direct.

Tot în şedinţa de luni, Comisia de Disciplină a decis şi suspendarea jucătorului Ionuţ Buzean (Gaz Metan Mediaş), eliminat la meciul cu Dinamo, pentru două etape şi amendarea lui cu 2000 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici