Mihai Stoichiţă vrea să-i aducă la Astra şi pe Bazzi şi Dulcea, de la FC Argeş

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Mihai Stoichiţă, este interesat să-i aducă la echipă pe mijlocaşul argentinian Elias Bazzi şi atacantul Adrian Dulcea, de la FC Argeş, după ce a transferat deja un jucător de la formaţia piteşteană, pe Daniel Bălaşa.

12 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoichiţă vrea să-i aducă la Astra şi pe Bazzi şi Dulcea, de la FC Argeş

Mihai Stoichiţă vrea să-i aducă la Astra şi pe Bazzi şi Dulcea, de la FC Argeş (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Conducerea clubului FC Argeş cere 60.000 de euro pentru Bazzi şi 40.000 de euro pentru Dulcea.

Lotul Astrei se află în cantonament în străinătate şi, în aceste zile, au loc negocieri pentru transferurile celor doi.

Deoarece gruparea din liga a doua FC Argeş nu mai are bani să-şi plătească jucătorii, i-a scos la vânzare pe toţi cei care au contracte mari şi le-a fixat sume de transfer. Pentru atacantul Adrian Voiculeţ, conducerea clubului cere 30.000 de euro. De asemenea, va fi vândut şi Cătălin Doman.

Fundaşul Daniel Bălaşa, căpitanul echipei FC Argeş în sezonul trecut, s-a transferat la gruparea Astra Ploieşti la începutul acestei luni, pentru suma de 50.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici