Mike Tyson, în lacrimi. Fostul pugilist a mărturisit că se simte ”gol” după retragerea din box

  • Mike Tyson a izbucnit în lacrimi în timpul unei discuţii cu Sugar Ray Leonard.
  • Tyson a mărturisit că se simte ”gol” după ce şi-a încheiat cariera sportivă.
  • Mike Tyson s-a retras din box în anul 2005.
449 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson, în lacrimi. Fostul pugilist a mărturisit că se simte ”gol” după retragerea din box

Sursa: Hepta

Tyson, care a fost descalificat în 1997, după ce l-a muşcat de ureche pe Evander Holyfield, adversarul său, a mărturisit că se teme de vechiul Iron Mike.

„Cunosc arta de a lupta. Cunosc arta războiului. Asta este tot ce am învăţat. De asta oamenilor le este frică de mine. De asta se temeau de mine când eram în ring. Eram un anihilator. Pentru asta m-am născut. Acum, zilele acelea s-au dus. Este gol. Sunt nimic. De asta plâng, pentru că nu mai sunt acea persoană şi îmi este dorde acele vremuri”, a spus Mike Tyson.

„Câteodată mă simt slab, pentru că nu vreau ca acea persoană să iasă la suprafaţă. Dacă o face, se vor întâmpla lucruri rele şi nu este deloc distractiv. Îl urăsc pe tipul acela. Sunt speriat de el”, a mai declarat fostul pugilist.

Tyson a fost condamnat pentru viol în 1992 şi a petrecut trei ani în închisoare. Acesta s-a retras din box în anul 2005.

Mike Tyson şi-a încheiat cariera cu un record de 50 de victorii, 6 înfrângeri şi 2 remize.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mike tyson,
box,
podcast

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici