Mike Tyson s-a căsătorit, la două săptămâni după decesul fiicei sale

Fostul campion mondial de box Mike Tyson s-a căsătorit pentru a treia oară, cu iubita lui, Lakiha Spicer, în urma unei ceremonii discrete ce a avut loc în Los Angeles.

85 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson s-a căsătorit, la două săptămâni după decesul fiicei sale

Mike Tyson s-a căsătorit, la două săptămâni după decesul fiicei sale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această căsătorie a avut loc la două săptămâni după decesul fiicei sale, Exodus, provenită dintr-o relaţie anterioară, catalogat de poliţia din statul american Arizona drept un "accident". Exodus, în vârstă de patru ani, a murit asfixiată din cauza unui cablu înfăşurat în jurul gâtului, ce provenea de la un aparat de sport.

Căsătoria lui Mike Tyson cu Lakiha Spicer a avut loc sâmbătă, în cadrul unei ceremonii private, ce a fost organizată în La Bella Wedding Chapel. "Nu au existat invitaţi, ci doar mirele şi mireasa", a declarat Shawn Absher, proprietarul acestei capele din Las Vegas. "A fost o ceremonie foarte intimă, iar Mike (Tyson - n.r.) părea foarte fericit".

Aceasta este a treia căsătorie a celebrului pugilist american. El a fost căsătorit timp de un an cu actriţa Robin Givens şi timp de cinci ani cu Monica Turner, de profesie medic.

Mike Tyson s-a retras din activitatea sportivă în 2005, după o carieră marcată de controverse. Tyson, în vârstă de 42 de ani, a avut un rol episodic, în care şi-a interpretat propriul personaj, în comedia "Marea Mahmureală/ The Hangover", lansat la sfârşitul săptămânii trecute şi care a ajuns pe prima poziţie a box office-ului nord-american, cu încasări de aproape 45 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici