Mike Tyson spune că şi-a schimbat total stilul de viaţă: "E ca şi cum aş fi un călugăr"

Fostul pugilist Mike Tyson, în vârstă de 47 de ani, a declarat pentru BBC că şi-a schimbat total stilul de viaţă, adică nu mai merge în cluburi şi nu mai iroseşte banii ca înainte, iar acum trăieşte "ca un călugăr".

473 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson spune că şi-a schimbat total stilul de viaţă: "E ca şi cum aş fi un călugăr"

Mike Tyson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu o să vă spun că nu voi mai consuma alcool sau nu mă voi mai droga. Sper că nu mă voi face de râs, pentru că asta se întâmpla în mod normal, nu mă opream până nu eram arestat sau provocam un accident rutier. Nu mai auziţi nimic în legătură cu mine pentru că nu mai merg în cluburi, nu mai am 45 de prietene pentru care să plătesc şi nu mai cheltuiesc toţi acei bani acum. Pur şi simplu nu mai am acel stil de viaţă. Călătoresc în întreaga lume şi vorbesc cu oameni interesanţi. Pentru mine acesta este un stil de viaţă monastic, e ca şi cum aş fi un călugăr", a spus Tyson, citat de mirror.co.uk.

Mike Tyson a devenit, în 1986, la vârsta de 20 de ani, cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria grea. Ascensiunea lui fenomenală în boxul profesionist a fost însă însoţită de numeroase scandaluri în viaţa personală - închisoare pentru viol, dependenţă de droguri, multe bătăi şi agresiuni fizice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici