Milan şi Pioli au ajuns la un acord de reziliere a contractului

Mai multe informaţii din Italia susţin că Milan şi Stefano Pioli au ajuns la un acord de reziliere a contractului, astfel că antrenorul nu va fi demis oficial de către club.

38 afișări
Imaginea articolului Milan şi Pioli au ajuns la un acord de reziliere a contractului

Milan şi Pioli au ajuns la un acord de reziliere a contractului. Sursa foto: Mediafax Foto

Calciomercato.com şi Milannews confirmă că Pioli va pleca de la Milan la finalul sezonului, dar gruparea rossoneră nu îl va demite oficial pe antrenorul născut la Parma, deoarece cele două părţi au ajuns la un acord privind rezilierea contractului.

Pioli mai avea un an de contract pe San Siro, iar Daniele Longo, de la Calciomercato.com, confirmă că antrenorul a fost de acord cu o indemnizaţie pentru a-şi rezilia contractul cu un an înainte de expirarea acestuia.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că Pioli va fi liber să semneze cu orice alt club.

Numele antrenorului câştigător al titlului din Serie A 2021-22 a fost legat de Bologna, Napoli şi Atalanta.

Pioli îşi va lua rămas bun de la fanii milanezi sâmbătă, în ultimul meci al sezonului, împotriva Salernitanei, pe San Siro.

Tacticianul italian a fost angajat de giganţii din Serie A în octombrie 2019 şi a câştigat 132 de meciuri din 239.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici