Ministerul Tineretului şi Sportului şi-a schimbat numele, în noua formula guvernamentală

Ordonanţa de urgenţă care reglementează modul în care va fi reorganizat Ministerul Tineretului şi Sportului a fost emisă joi seara, în prima şedinţă de Guvern, a anunţat vineri ministrul sportului Eduard Novak.

1988 afișări
Imaginea articolului Ministerul Tineretului şi Sportului şi-a schimbat numele, în noua formula guvernamentală

Ministerul Tineretului şi Sportului şi-a schimbat numele, în noua formula guvernamentală

„Această reorganizare vine pe fondul importanţei care i se recunoaşte sportului, pentru prima dată după foarte mulţi ani dar şi al importanţei protejării şi sprijinirii familiilor, obiectivul cel mai important pentru UDMR, care a propus crearea noului Minister al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.”, a spus Eduard Novak, într-o postare pe facebook.

Pe acest fond, MTS va trece printr-un proces de divizare parţială şi va transmite către nou înfiinţatul Minister al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse acea parte din activităţi, posturi, personal şi patrimoniu aferente componentei de tineret, atât la nivel central, cât şi la nivelul direcţiilor judeţene pentru sport şi tineret.

În termen de 30 de zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a ordonanţei de urgenţă, Ministerul Sportului va propune Guvernului, spre adoptare, proiectul actului normativ pentru reglementarea organizării şi funcţionării sale.

„Vom gândi cea mai bună formulă de organizare şi vom avea în vedere necesarul de oameni şi resurse care să asigure maximă eficienţă nu doar în funcţionare, ci şi în implementarea proiectului nostru major: Strategia Naţională pentru Sport. Sunt convins că acum vom avea toate instrumentele necesare pentru a ne atinge acest obiectiv esenţial.”, a mai scris Eduard Novak.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici