Mircea Lucescu: Dacă aş fi în locul lui Răzvan, aş accepta să antrenez şi Unirea Urziceni

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, luni, că dacă ar fi în locul fiului său, selecţionerul Răzvan Lucescu, ar accepta să antreneze, pe lângă echipa naţională, şi formaţia Unirea Urziceni, care are în componenţă fotbalişti dintre cei mai buni.

18 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Dacă aş fi în locul lui Răzvan, aş accepta să antrenez şi Unirea Urziceni

Mircea Lucescu: Dacă aş fi în locul lui Răzvan, aş accepta să antrenez şi Unirea Urziceni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă aş fi în locul lui Răzvan, aş accepta să antrenez şi Unirea Urziceni, pentru că are nevoie să se justifice faţă de el însuşi. Pentru că ai echipa naţională, faci un rezultat şi pe urmă aştepţi o lună. Îţi lipseşte ceea ce este viaţa ta. Nu văd deloc că n-ar putea să facă lucrul ăsta. Urziceniul are în momentul de faţă unii dintre cei mai buni jucători de echipă naţională, un nucleu", a spus Lucescu la Gsp TV.

Mircea Lucescu a precizat că Dan Petrescu, care şi-a reziliat, sâmbătă, contractul cu Unirea Urziceni, are acum ocazia să îşi demonstreze valoarea în străinătate, antrenând echipa Kuban Krasnodar. "În viaţă e bine din când în când să faci un pas înapoi ca să faci unul-doi înainte (n.r. - referitor la faptul că echipa Kuban Krasnodar evoluează în liga a doua rusă). Cum a fost şi Răzvan, când a decis să plece la Braşov ca să construiască. (...) Eu îl admir că a avut acest curaj. Una e să fii antrenor în România şi alta să-ţi demonstrezi valoarea în străinătate. Ce, cei de acolo ştiu că a câştigat campionatul sau ce a făcut? El va trebui, dacă are personalitate, să se impună, să pună în balanţă argumente încât să-l accepte", a afirmat Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici