Mircea Lucescu: Dacă voi avea oportunitatea, după Doneţk voi alege Turcia

Fostul antrenor al echipelor Galatasaray şi Beşiktaş, Mircea Lucescu, a declarat că dacă i se va oferi o astfel de oportunitate, după angajamentul cu Şahtior Doneţk va alege să revină în Turcia, informează ajansspor.com.

1 afișare
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Dacă voi avea oportunitatea, după Doneţk voi alege Turcia

Mircea Lucescu: Dacă voi avea oportunitatea, după Doneţk voi alege Turcia

"Îmi este mereu dor de Turcia. Dacă voi avea oportunitatea, după Doneţk voi alege Turcia", a spus tehnicianul român, care a precizat că îi este dor în special să se plimbe în Istanbul şi să mănânce peşte la restaurantele de acolo.

Lucescu a precizat că obişnuieşte să urmărească cele mai importante meciuri din campionatul Turciei, unde crede că, deşi lider este Sivasspor, lupta pentru titlu se va da între Beşiktaş, Fenerbahce şi Galatasaray.

Mircea Lucescu a precizat că în opinia sa cei mai buni fotbalişti din Turcia sunt Roberto Carlos şi Alex de Souza, care evoluează la Fenerbahce.

Întrebat dacă primeşte oferte din Turcia şi ce echipă ar prefera, Lucescu a răspuns: "Primesc multe oferte din Turcia, dar eu sunt acum antrenorul echipei Şahtior Doneţk. Atâta timp cât muncesc la această formaţie, nu mă gândesc la plecare. Când îmi va expira contractul, prima mea opţiune pentru un nou angajament va fi Turcia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici