Mircea Lucescu: Nu am fost contactat de Girondins Bordeaux

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat pentru postul francez RMC că nu a fost contactat de oficialii clubului Girondins Bordeaux, cum a susţinut, sâmbătă, France Football, şi că intenţionează să îşi ducă până la capăt contractul cu gruparea ucraineană.

11 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Nu am fost contactat de Girondins Bordeaux

Mircea Lucescu: Nu am fost contactat de Girondins Bordeaux (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am fost contactat de Bordeaux. Nu am nici impresar, nici avocat, numărul meu de telefon este cunoscut şi nu am primit niciun apel. Obişnuiesc să îmi duc la capăt contractele şi intenţionez să onorez ultimul meu an la Şahtior Doneţk. Mă simt foarte bine la această echipă", a spus Lucescu, citat de rmc.fr.

Mircea Lucescu a precizat că infomaţiile precum cea din France Football, conform căreia o problemă în negocierile cu Girondins Bordeaux ar fi salariul său, îi creează o imagine negativă. "Nu ştiu cine publică astfel de informaţii, dar este deranjant. Îmi creează o imagine negativă. Când mă angajez la un club, o fac pentru proiectul sportiv, nu pentru bani. În plus, Bordeaux nu este calificată în Liga Campionilor. Ceea ce mă interesează este să antrenez echipe care joacă în mod regulat în Liga Campionilor", a adăugat el.

Publicaţia France Football a notat, sâmbătă, că oficialii grupării Girondins Bordeaux l-ar fi contactat pe tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, pentru preluarea postului de antrenor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici