Mircea Lucescu: Răzvan nu a greşit deloc în relaţia cu Mutu

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, într-un interviu acordat Prosport, că selecţionerul echipei naţionale, Răzvan Lucescu, nu a greşit absolut deloc în relaţia atacantul naţionalei, Adrian Mutu.

27 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Răzvan nu a greşit deloc în relaţia cu Mutu

Mircea Lucescu: Răzvan nu a greşit deloc în relaţia cu Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu mai vreau să vorbesc des­pre Mutu. Spun doar că Răzvan nu a greşit deloc în relaţia cu Mutu. Nu a greşit că nu a dat verdicte, pentru că se poate întâmpla orice. Mutu poate chiar să fie chemat la naţională din nou", a declarat Lucescu pentru Prosport.

Întrebat ce părere are despre declaraţia lui Mutu conform căreia Răzvan Lucescu ar trebui să facă primul pas spre împăcare, Mircea Lucescu a răspuns: "Singurul pas pe care trebuie să-l facă un selecţioner e convocarea. Apoi, cred că Mutu a făcut aceste declaraţii acum pentru că a dat şi el un gol cu Siena şi s-a gândit că are argumente să vorbească. Domnule, hai să lămurim un lucru. Câte meciuri a jucat Mutu în trecuta campanie? Mai curând nu a jucat! Atunci, degeaba e cel mai bun. Hagi a dat totul echipei naţionale! Totul! A ajuns să se confunde cu echipa naţională".

Mircea Lucescu îl compară pe Mutu cu Dobrin

"Mutu îmi aminteşte mai mult de regretatul Dobrin. Păi Dobrin a fost un talent enorm, a fost foarte lăudat, dar la echipa naţională a jucat doar parţial. El juca în meciurile internaţionale aproape numai la Piteşti sau la Bucureşti sub diverse motivaţii. De pildă, spunea că îi e frică de avion! Pe mine mă durea rău, ca şi căpitan al naţionalei, când Dobrin nu venea la lot" a declarat Mircea Lucescu.

Citeşte mai multe declaraţii ale lui MIrcea Lucescu pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici