Mircea Lucescu va fi operat în Ucraina şi nu va mai antrena pe Dinamo Kiev în acest sezon

Clubul de fotbal ucrainean Dinamo Kiev a anunţat sâmbătă că Mircea Lucescu va fi înlocuit pe banca echipei de secundul său, Oleksandr Shovkovskyi, tehnicianul român urmând a fi supus unei intervenţii chirurgicale.

3549 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu va fi operat în Ucraina şi nu va mai antrena pe Dinamo Kiev în acest sezon

„Din cauza stării sale de sănătate şi a necesităţii de a fi supus unei intervenţii chirurgicale, antrenorul dinamovist Mircea Lucescu va fi nevoit să îşi transfere temporar atribuţiile şi competenţele de antrenor principal”, se spune în comunicatul celor de la Dinamo Kiev.

În locul său, asistentul Oleksandr Shovkovski va conduce echipa.

După meciul de sâmbătă cu Shakhtior Doneţk, jucat pe Stadionul „Valerija Lobanovskoho” şi încheiat cu scorul de 1-1, Mircea Lucescu a declarat:

„De acum înainte, voi intra în concediu medical, după cum ştiţi, trebuie să mă operez la picior pentru coxartroză. Am încredere în medicul meu, aşa că o voi face la Kiev. Aş fi putut să plec din Ucraina şi să mă operez în altă ţară, dar voi rămâne în Ucraina pentru a fi mai aproape de echipa noastră.

Acest lucru este important pentru echipă şi pentru club. Atribuţiile mele vor fi îndeplinite de Oleksandr Shovkovskyi, care va pregăti echipa pentru următoarele meciuri, iar eu îl voi ajuta cât de mult pot. Sper că echipa va juca bine şi va avea rezultate bune.”

Dinamo Kiev se află momentan pe locul 4 în clasament, cu 41 de puncte, lider fiind Shakhtior Doneţk, cu 53 de puncte, cu 8 etape înainte de finalul sezonului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici