Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic

  • Antrenorul UTA Arad, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic în timpul meciului disputat cu FCSB, anunţă clubul arădean.
  • Medicii au decis să-i monteze un stent şi să-l ţină sub supraveghere la Spitalul Judeţean, pentru următoarele zile.
2067 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic

Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic

„Multă sănătate, Mircea Rednic! În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic”, anunţă UTA Arad.

Potrivit sursei citate, miercuri, în urma unui control amănunţit, medicii au decis să-i monteze un stent şi să-l ţină sub supraveghere la Spitalul Judeţean, pentru următoarele zile.

„Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcţie de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate şi îl aşteptăm cât mai repede alături de echipă”, transmite clubul arădean.

Rednic este, în prezent, antrenorul echipei UTA Arad. În cariera de fotbalist, Rednic a jucat pe postul de fundaş central. Porecla lui este „Puriul”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici