Mircea Rednic, evacuat de pe stadionul din Galaţi

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a fost evacuat, duminică, de pe stadionul din Galaţi înainte de începerea partidei Oţelul - Rapid, pe care tehnicianul "roş-albilor" a mers să o urmărească pentru a pregăti derbiul din etapa a V-a cu formaţia giuleşteană.

17 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic, evacuat de pe stadionul din Galaţi

Mircea Rednic, evacuat de pe stadionul din Galaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Rednic figura pe lista de invitaţi ai clubului Oţelul la partida cu Rapid, din etapa a IV-a a Ligii I.

El a intrat pe stadion înainte de începerea partidei şi înainte ca la arena gălăţeană să-şi facă apariţia oficialii FC Rapid.

La sosirea acestora, directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a sesizat prezenţa lui Rednic în tribună şi, împreună cu alţi oficiali, a discutat apoi cu observatorul federal Romeo Paşcu.

În cele din urmă, Paşcu a stabilit că prezenţa lui Rednic pe stadion nu ar fi conformă cu regulamentul şi a dispus scoaterea acestuia în afara arenei.

Astfel, Mircea Rednic a părăsit stadionul Oţelul înainte de începerea meciului şi i-a criticat pe oficialii rapidişti pentru că au cerut evacuarea sa.

"Nu e frumos gestul rapidiştilor, dar nici nu mă aşteptam la aşa ceva", a spus Rednic.

Întrebat dacă va fi mai rău cu Rapid la derbiul din etapa viitoare, Rednic a răspuns: "Eu oricum sunt rău".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici