Mircea Sandu: Am consultat un avocat specializat în legislaţia muncii în cazul lui Prunea

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, la o emisiune televizată, că a consultat, luni, un avocat specializat în legislaţia muncii pentru a vedea ce decizie să ia în cazul directorului de relaţii internaţionale, Florin Prunea, urmărit penal în dosarul corupţiei din fotbalul românesc.

37 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Am consultat un avocat specializat în legislaţia muncii în cazul lui Prunea

Mircea Sandu: Am consultat un avocat specializat în legislaţia muncii în cazul lui Prunea (Imagine: Mediafax Foto)

"Azi, am discutat cu un avocat şi am analizat o situaţie de genul acesta, este o situaţie similară şi cu cea a arbitrilor şi sigur că trebuie să aplicăm legea. Vom vedea, aştept răspunsul avocatului. Nu pot să intru în coliziune cu legislaţia muncii în vigoare şi atunci consult un avocat care este specializat pe legislaţia muncii, pentru a avea cel mai autorizat punct de vedere", a afirmat Sandu, la GspTV.

El a precizat că va primi un răspuns în câteva zile şi a adăugat că, deocamdată, nu a primit niciun document de la DNA legat de Prunea.

"Trebuie să fiu acoperit de lege. Nu vreau să se îndrepte împotriva mea o persoană angajată a federaţiei, care să spună «m-a dat afară» sau «m-a suspendat» nelegal". N-am primit nimic de la DNA legat de Prunea, că e cercetat penal. Aştept să-mi dea şi mie DNA-ul un punct de vedere", a spus şeful FRF.

Directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, a fost pus oficial sub acuzare pentru trafic de influenţă şi luare de mită în legătură cu anularea unei amenzi de 300.000 de lei, primită de patronul FC Argeş, Cornel Penescu, de la Comisia de Disciplină a FRF, informează surse judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici