Mircea Sandu: Am scăpat o mare victorie

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, după meciul România-Italia, scor 1-1, că selecţionata antrenată de Victor Piţurcă a scăpat o mare victorie, dar păstrează în continuare şanse de a se califica în sfertrile de finală ale Euro-2008.

16 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Am scăpat o mare victorie

Mircea Sandu: Am scăpat o mare victorie (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o seară de agonie şi extaz. Am avut îngerul şi demonul în teren. A marcat, a ratat. Am scăpat o mare victorie şi, cred eu, o calificare din meciul doi. Mai avem al treilea meci, care va fi decisiv pentru calificare. Sunt convins că, moral, jucătorii se vor remonta, pentru că două rezultate pozitive, egal cu Franţa şi Italia, te ajută să te remontezi mai repede. A fost un meci frumos de data aceasta, un meci deschis, poate prea deschis la început. Un meci în care şi noi, şi ei am ratat mult, poate italienii au avut o ocazie, două în plus, dar şi noi am avut un înger păzitor în Lobonţ şi trebuie să ne felicităm echipa naţională care a dat cât a putut pe teren. Să nu uităm că Adi a avut o problemă foarte importantă că i-a murit bunica. Celelate sunt zvonuri, amănunte... Eu cred că el poate să treacă peste acest moment, să-i dedice golul celei care nu mai este şi să facă împreună cu ceilalţi tot efortul pentru a câştiga cu Olanda", a spus Sandu.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, vineri, la Zurich, în compania Italiei, campioana mondială en-titre, în a doua etapă a grupei C la Campionatul European. Golurile au fost marcate de Mutu '55 pentru România şi Panucci '56 pentru italieni. În minutul 80, Mutu a ratat un penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici