Mircea Sandu, încrezător că va câştiga detaşat încă un mandat la FRF

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, marţi, că dacă îl va avea contracandidat la alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRF pe Gheorghe Popescu, el va obţine 180 de voturi, iar fostul internaţional doar 100.

21 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu, încrezător că va câştiga detaşat încă un mandat la FRF

Sandu: Voi obţine 180 de voturi dacă Popescu va fi contracandidatul meu, iar el 100 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Depinde pe cine am contracandidat. Dacă va fi Gică Popescu probabil la vot va fi în jur de 200 la 100, cam aşa, că noi avem aproximativ 280 de membri cu drept de vot. În mare cam aşa, eu 180, Gică Popescu 100. Dacă am alţi contracandidaţi, unii nu obţin nimic, alţii poate 10-12 voturi. Nu se va ajunge la renumărarea voturilor. Deşi durează doar 40-60 de minute numărarea voturilor", a spus Mircea Sandu la Sport.ro.

El a adăugat că în momentul de faţă are un salariu de aproximativ 4.000 de euro pe lună ca preşedinte al FRF. "Eu cred că am până în jur de 4.000 de euro pe lună. Nu se poate face comparaţie cu un parlamentar, pentru că parlamentarul ia salariul din banii noştri. Dar pe câţi dintre parlamentari îi vedem că muncesc, câţi au iniţiative în Parlament şi aşa mai departe?", a explicat preşedintele federaţiei.

Alegerile pentru postul de preşedinte al FRF vor avea loc la 25 ianuarie. Până în prezent, şi-au anunţat intenţiile să candideze fostul finanţator al clubului Progresul, Constantin Iacov şi fostul internaţional Octavian Popescu. Gheorghe Popescu va anunţa, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă se va înscrie în cursa pentru şefia FRF. Popescu a candidat pentru prima dată la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal la alegerile din 2005. Atunci, Popescu a adunat 102 voturi din totalul celor 290 exprimate, câştigătorul, Mircea Sandu, strângând 187 de voturi, în timp ce un vot a fost anulat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici