Mircea Sandu: Victoria lui Lucescu e o performanţă importantă pentru fotbalul românesc

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, că obţinerea de către antrenorul Mircea Lucescu şi fundaşul Răzvan Raţ a trofeului Cupei UEFA, cu echipa Şahtior Doneţk, este o performanţă importantă pentru fotbalul românesc.

52 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Victoria lui Lucescu e o performanţă importantă pentru fotbalul românesc

Mircea Sandu: Victoria lui Lucescu e o performanţă importantă pentru fotbalul românesc (Imagine: Mediafax Foto)

"E o performanţă importantă pentru fotbalul românesc, sunt doi conaţionali de-ai noştri implicaţi deci nu putem să rămânem indiferenţi. Putem fi şi noi acolo cu o echipă din România, dar trebuie să investim. Steaua a avut o şansă, trebuia să construiască din acel punct, însă nu s-a întîmplat aşa din păcate", a spus Sandu pentru GspTV.

Referindu-se apoi la faptul că Mircea Lucescu nu a fost numit selecţioner în mandatul său, Mircea Sandu a spus: "Cred că cei care au fost selecţioneri ai reprezentativei şi-au făcut foarte bine datoria, trebuie să lăsăm lucrurile aşa cum sunt, nu să discutăm despre cât de bine sau nu e că Lucescu nu a ajuns antrenorul echipei naţionale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici