Mirel Rădoi a făcut anunţul momentului: nu mai continuă la echipa naţională de fotbal a României

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României a anunţat duminică seara, după meciul cu Liechtenstein, că a decis să nu accepte o eventuală propunere de prelungire a contractului ca tehnician principal al selecţionatei române.

1345 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi a făcut anunţul momentului: nu mai continuă la echipa naţională de fotbal a României

„Din punctul meu de vedere, este un eşec faptul că nu am reuşit să terminăm pe unul din primele două locuri. Este ultima mea conferinţă de presă ca selecţioner. Am luat această decizie, care cred că este normală.”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă de după meci, după ce naţionala României a ratat calificarea la play-off-ul de baraj, pentru calificarea la Cupa Mondială Qatar 2022.

„Pentru mine lucrurile sunt clare şi cred că acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face în acest moment. Nu este vorba despre o demisie, contractul se încheie la sfârşitul acestei luni, iar eu am luat decizia finală de a nu mai continua. Am luat decizia, nu mi-a fost uşor, dar le-am comunicat-o şi băieţilor.”, a mai spus Rădoi, care a explicat apoi pe larg care au fost momentele cheie ale eşecului din acestă campanie de calificări, subliniind totodată şi aspectele pozitive ale activităţii sale pe banca tehnică a reprezentativei tricolore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici